Η Midea Commercial Air Conditioner παρέχει σε Παγκόσμιο επίπεδο λύσεις κλιματισμού για περισσότερα από 50.000 έργα σε όλο τον κόσμο.

Η Midea Commercial Air Conditioner παρέχει σε  Παγκόσμιο επίπεδο λύσεις κλιματισμού για περισσότερα από 50.000 έργα σε όλο τον κόσμο.

Η Midea Commercial Air Conditioner (MCAC) αποτελεί ένα τμήμα της πολυεθνικής εταιρείας Midea που ιδρύθηκε το 1968. Το τμήμα Midea CAC ιδρύθηκε το 1999 και κατασκεύασε το πρώτο VRF στην Κίνα το έτος 2000. Η Μidea σήμερα είναι μεταξύ των μεγαλυτέρων κατασκευαστών συμπιεστών Inverter και κλιματιστικών μηχανημάτων παγκοσμίως με 20 εργοστάσια παγκοσμίως.

Η Midea Commercial Air Conditioner (MCAC) αποτελεί ένα τμήμα της πολυεθνικής εταιρείας Midea που ιδρύθηκε το 1968. Το τμήμα Midea CAC ιδρύθηκε το 1999 και κατασκεύασε το πρώτο VRF στην Κίνα το έτος 2000. Η Μidea  σήμερα είναι μεταξύ των μεγαλυτέρων κατασκευαστών συμπιεστών Inverter και κλιματιστικών μηχανημάτων παγκοσμίως με 14 εργοστάσια εγχώρια και 6 εργοστάσια στο εξωτερικό. Τρία από αυτά τα εργοστάσια κατασκευάζουν αποκλειστικά την επαγγελματική σειρά μηχανημάτων κλιματισμού.

Σήμερα η MideaCAC είναι ένας κορυφαίος προμηθευτής εμπορικών προϊόντων, που υποστηρίζεται και πλαισιώνεται από έμπειρα στελέχη σχεδιασμού και ανάπτυξης προιόντων με ερευνητικά κέντρα σε πολλές χώρες, μάρκετινγκ, πωλήσεων και διαχείρισης projects.

Ο όμιλος Midea είναι στη θέση 402 της κλίμακας εταιρειών του περιοδικού Forbes για το 2015 και Νο 468 στην αντίστοιχη κλιμακα του Fortune για το ίδιο έτος, με έσοδα άνω των  $ 21,3 δισεκατομμυρίων για το 2015 και περισσότερους από 90.000 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας τη μία από τις μεγαλύτερες, παγκόσμια, εταιρείες κλιματισμού.

Η Midea Commercial Air Conditioner παρέχει σε  Παγκόσμιο επίπεδο λύσεις κλιματισμού για περισσότερα από 50.000 έργα σε όλο τον κόσμο.

Εφαρμόζοντας τεχνολογίες αιχμής, η Μidea Commercial Air Conditioner παρέχει τις καλύτερες λύσεις για επαγγελματικές εφαρμογές (κτίρια γραφείων, ξενοδοχεία, μεταφορές, αθλητικές εγκαταστάσεις (Ολυμπιακοί αγώνες Rio 2016), βιομηχανίες, καθώς επίσης και οικιακές εφαρμογές, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προιόντα και επαγγελματικές υπηρεσίες. Η Midea CAC είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου HVAC.

Η Midea CAC έχει αφιερώσει δεκαετίες στην έρευνα και την καινοτομία και την τεχνολογίας ιδρύοντας ερευνητικά κέντρα ανά τον κόσμο. Η πρωτοποριακή σχεδίαση των κλιματιστικών μονάδων της Midea προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα ευελιξίας, λειτουργίας σε ακραίες κλιματολογικές συνθήκες με την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Δίνουμε καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις κλιματισμού καλύπτοντας και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Related Posts: